Szalonunkról

Rólunk írták

Mártonfi Zoltán [ 2017-05-11 14:33 ]

Kedves Hajni!

Köszönjük a csodálatos gyűrűket! Most érkeztek meg! Elsőosztályú minőségi munka!

Sok sikert kívánunk!
Edina és Zoli

 

Andrea és Zoltán [ 2017-03-29 09:17 ]

Kedves Ékszerbolt!
Szeretnénk megköszönni a gyönyörű karikagyűrűket, amiket a hétvégén vehettünk át Önöktől! Igényes munka, rugalmas és kedves kiszolgálás/hozzáállás és valóban versenyképes árak! Az ajándékokról nem is beszélve! Igazán megérte Önökhöz utazni 300km-ről! Sajnos a mai világban nagyon ritka az ilyen becsületes üzlet!
További sok sikert kívánunk és csak ajánlani fogjuk az üzletet másoknak is!
Szép napot!

 

Goldmann Miklós [ 2016-05-05 12:46 ]

Kedves Éxerszalon nagyon szépen köszönjük a gyors és gyönyörű munkát. Párommal Dudikával megtörtént a nagy pillanat. Pussz

 

Anita [ 2016-03-03 03:08 ]

Kedves Hajni!
Szeretnek koszonetet mondani itt is a rengeteg segitsegert, a gyonyoru karikagyurukert es a rugalmas hozzaallasodert! Miutan Amerikaba koltoztem soha nem gondoltam volna hogy Magyarorszagrol fogok eletem egyik legjelentosebb esemenyehez ekszert vasarolni! Nagyon boldog voltam, amikor a Facebookon megtalaltam az uzletedet es Te partner voltal abban, hogy elkeszitsd es eljuttasd hozzank a gyuruket! El sem tudom mondani ez mennyit jelent nekem! Sajnos amikor Magyarorszagon eltem rengeteg negativ tapasztalattal lettem gazdagabb, ritka ez a segitokeszseg, kedvesseg amit Toled kaptam! A napokban megtartottuk az eskuvonket es mindenkinek buszken meseltem honnan erkezett a karikagyurunk! Tovabbi sok sikert kivanok a munkadhoz!
Szeretettel udvozollek!
Anita

 

Christian [ 2016-02-12 21:53 ]

Kedves Ekszerbolt!
Koszonjuk a csodalatos gyuruket, szerencsesen megerkeztek! Pont olyanok lettek, mint amilyent megalmodtunk! A gyuru tarto parna is nagyon szep! Csak ajanlani fogjuk a szalont minden ismerosunknek! Tovabbi sok sikert kivanunk!
Iza és Chris Spanyolorszagbol

 

Nagy Anita [ 2015-04-20 16:01 ]

Kedves Hajni!

Szeretnénk köszönetet mondani Neked itt az oldaladon is, mert elmondhatatlanul boldoggá tettél minket azokkal a csodálatos karikagyűrűkkel, amiket készítettetek nekünk! Sajnos még 1 hónapot várat magára a dobozban, hogy felkerüljenek a végleges helyükre 🙂 De amióta elhoztuk az üzletből, minden este felpróbáljuk és gyönyörködünk bennük! Köszönjük a sok ötletet, tanácsot és nem utolsó sorban a türelmedet hozzánk, illetve még egy, a sok ajándékot amit kaptunk! Ilyen lehetőség tényleg sehol nincs!
Csak ajánlani fogunk Téged mindenkinek, mert mi is ajánlás útján mentünk és megérte!
További sok sikert kívánunk Neked!
Jó egészséget a csodaszép kislányaidnak, akiket volt szerencsénk látni!

 

Varga Krisztián [ 2014-11-18 12:26 ]

Kedves Hajni!

Tegnap érkeztek meg a karikagyűrűink és az ajándékok ide hozzánk a szüleink jóvoltából!

Álomszépek lettek!! 🙂

Szeretnénk Neked megköszönni a sok segítséget és türelmet, a profi kivitelezést!
Csak ajánlani fogunk Téged minden gyűrűvásárlás előtt álló ismerősünknek!

Üdvözletünket küldjük:
Emi és Krisztián Írországból

 

Attila&Renáta [ 2014-09-30 15:14 ]

Nagyon szépen köszönjük a csodálatos Gerstner gyürüket mindenki csodájára járt az esküvőnkön. További sok sikert kivánunk Gilvánfáról.

 

Csorba Tibor [ 2014-07-31 11:15 ]

Kedves Hajni!

Köszönjük a csodás karikagyűrűket!
További sok sikert kívánunk az üzletnek!

Üdvözlettel: Tibi és Eszter Ausztriából

 

Martin Evelin és Martin Péter [ 2014-07-24 21:34 ]

Kedves Hajni és Antal!

Szeretnénk megköszönni Neked és kedves Férjednek a gyönyörű karikagyűrűket, az emberséges hozzáállást – az anyagi helyzetünk miatt – és a sok ajándékot!
Nagyon örülünk, hogy Rátok találtunk és minden ismerősünknek ajánlani fogunk Titeket, mert lehetővé tettétek, hogy nekünk is legyen egy álomszép karikagyűrűpárunk!

További sok sikert kívánunk Nektek!
Szeretettel: Evelin és Péter